“Hvor er det skønt, at Daniel har fået et gennembrud i sin læsning. Han er bare så glad, og det er vi også. Daniel fortæller, at han forstår bedst den måde, du underviser ham på, fremfor i skolen. Det giver mere mening for ham at høre/ sige vokallyden først og sætte den sammen med en konsonant. 
Daniel fortalte stolt sin far om dagens undervisning og læsning.
Det er så dejligt at læse om, hvor godt Daniel udvikler sig, men det er også fordi, han har den bedste lærer til at lære ham det. Så skønt alt det du skriver hver gang. Det er så nemt at følge med i alt det, I laver, læser, laver opgaver og når I spiller.. Altid en god kombi af undervisning, som du giver Daniel. 
Det betyder ALT, at du gav Daniel håbet og troen på, at han også kan. Du har en fantastisk evne og kreativitet, der fangede Daniel og gav ham lyst til at lære, og det var ikke mindst trygheden, der gjorde udslaget.

Tak for al rosen, og tak for den du er. Du er lige den person, vi har ledt efter længe som lærer for Daniel og os som forældre. Der er håb, og Daniel evner at stave og læse, yeees.

Tak for al din hjælp og støtte.”