Det siger forældrene om Fagligt BOOST

“Frederik og Marius Fagligt BOOST “eventyr” startede i oktober 18. De er begge ordblinde og havde ikke knækket Læsekoden i 5. kl.
I oktober 19 var motivationen og troen på egne evner tilbage. Og de læser nu ?
Marius siger om fagligt BOOST, “man lærer at læse og Stine er rigtig sød” ❤️
Det er den bedste beslutning vi kunne træffe for vores børn”

Mor til Frederik og Marius i 6. klasse

“Hvor er det skønt, at Daniel har fået et gennembrud i sin læsning. Han er bare så glad, og det er vi også. Daniel fortæller, at han forstår bedst den måde, du underviser ham på, fremfor i skolen. Det giver mere mening for ham at høre/ sige vokallyden først og sætte den sammen med en konsonant. 
Daniel fortalte stolt sin far om dagens undervisning og læsning.
Det er så dejligt at læse om, hvor godt Daniel udvikler sig, men det er også fordi, han har den bedste lærer til at lære ham det. Så skønt alt det du skriver hver gang. Det er så nemt at følge med i alt det, I laver, læser, laver opgaver og når I spiller.. Altid en god kombi af undervisning, som du giver Daniel. 
Det betyder ALT, at du gav Daniel håbet og troen på, at han også kan. Du har en fantastisk evne og kreativitet, der fangede Daniel og gav ham lyst til at lære, og det var ikke mindst trygheden, der gjorde udslaget.

Tak for al rosen, og tak for den du er. Du er lige den person, vi har ledt efter længe som lærer for Daniel og os som forældre. Der er håb, og Daniel evner at stave og læse, yeees.

Tak for al din hjælp og støtte.”

Mor til Daniel i 6. klasse

“Jeg kan ikke beskrive, hvor glade vi har været for, at du har haft Magnus under dine vinger. Du har betydet rigtigt meget for Magnus, og skønt at du har fået ham løftet fagligt. I kan noget særligt. I er super rare at være sammen med, og det tror jeg, er med til, at jeres “elever” åbner sig og er klar til indlæring. Vi er dig dybt taknemmelige, så 1000 tak for denne gang og rigtig go’ sommer til jer.”

Mor til Magnus i 10. klasse

“Efter en uge hos Faglig BOOST forvandlede min 8-årlige datter sig fra en frustreret pige til en glad pige med masse af mod på at lære. Efter 2 år i folkeskolen uden at have knækket koden og fuldstændig have mistet lysten til at læse, rykkede hun sig kvantespring efter blot en uge og har nu fået læselysten tilbage. Personalet er super dygtige, og der skabes i de hjemlige rammer en tryg og tillidsfuld atmosfære. Læsehunden Max bidrager i høj grad til den gode stemning. Min datter er så begejstret, at hun selv har bedt om at vende tilbage til opfølgende kurser. Jeg kan på det varmeste anbefale Fagligt BOOST til andre, hvis børn er kørt fast og trænger til en hjælpende hånd.”

Mor til Luna i 2. klasse

“Vores datter har nu igennem en periode haft ekstra engelsk undervisning hos Fagligt BOOST, og hun er rigtig glad for det og føler nu ikke mere, at engelsk er et hadefag. Vi kan klart anbefale Fagligt BOOST …”

Mor til Julie i 9. klasse

“Vores datter på 13 år manglede grundlæggende færdigheder i stavning og læsning, og skolearbejdet var en stor kamp. Efter et intenst sommerkursus, hvor hun var rigtig glad for at lære at læse, har hun nu fået styr på det, og skolen er blevet meget lettere. Tak til Stine og Fagligt BOOST.”

Mor til Nadja i 7. klasse