Lektiehjælp

Vores lektiehjælp inkluderer:

 • Mere end blot lektiehjælp. Vi underviser samtidig
 • Gratis indledende møde med underviseren
 • Uddannede lærere med mange års erfaring
 • Faglig, inspirerende og motiverende undervisning
 • Lektiehjælp der tager udgangspunkt i jeres behov og ønsker
 • Skriftlig tilbagemelding efter hver gang

Kontakt os

For uforpligtende snak om lektiehjælp

  Lektiehjælp

  Mere end blot lektiehjælp

  Vi møder jeres barn i øjenhøjde og sætter rammerne for fordybelse og læring. Hvis der er et eller flere fag, hvor lektiebyrden tynger, kan vi hjælpe med at få ordnet og struktureret lektierne, styrke kompetencerne indenfor de enkelte fag samt løfte selvtilliden og glæden ved at gå i skole.Vi tilbyder nemlig mere end bare lektiehjælp, da vi underviser samtidig. Målet er ikke kun at få lektierne lavet! Der skal en forståelse til.

  Uddannede og rutinerede lærere

  Vi kan som uddannede, rutinerede lærere sikre, at der foregår en læring i lektiearbejdet, som medfører, at barnet mærker faglige fremskridt, og derved får styrket sin selvtillid. Dette involverer bl.a. brugbare værktøjer til effektive lektie- og studierutiner. Vores lektiehjælp sigter mod, at barnet ikke kommer bagefter i skolen, men derimod kan deltage aktivt i timerne. Vi arbejder fokuseret på at styrke barnets evne til at kunne arbejde selvstændigt med sine lektier. Det overordnede mål er, at børnene skal være selvhjulpne.

  Lektiehjælp

   

  Indledende møde om lektiehjælp – Gratis

  På det indledende møde taler vi om jeres behov og ønsker. Vi afstemmer forventninger til hinanden, aftaler længde af forløb osv. Book et indledende møde om lektiehjælp her

   

  Lektiehjælp – Alene eller på hold?

  Man kan vælge mellem at være alene eller på små hold med max. to til tre børn. Det kan være, der er tale om søskende, eller at I har lavet aftaler med nogle kammerater, naboer m.v. Det er også muligt, at vi har et lektiehold, hvor der er plads, og at man derigennem kan komme på et lille hold. Kontakt os for at høre nærmere.

  Individuelt tilrettelagt lektiehjælp

  Vi tilrettelægger undervisningen til det individuelle barns behov. Der er ingen bindingsperiode på vores kurser og undervisning 

   

  Landsdækkende online lektiehjælp undervisning – Via Skype

  Lokalt dækker vi: Holbæk, Nykøbing Sjælland, Roskilde, Kalundborg, Slagelse, Sorø, Køge, Ringsted og København.

  Anbefaling

  Vores kurser

  Vi tilbyder en række undervisningsformer, som hver især tager højde for vurderinger af barnets faglige niveau, den tid, som forældre og barn har til rådighed samt vores geografiske beliggenhed i forhold til hjemmet.

  Se mere detaljerede beskrivelse under Kurser, eller ring til os på 53 600 301

  Vi hjælper også med bl.a.: #Ordblindeundervisning #Matematikundervisning

  © fagligt-boost.dkYdelser – Hjælp til undervisning – Lektiehjælp