Stine Hertz Nørregaard

Jeg er uddannet lærer fra Zahles seminarium 2000. Efterfølgende har jeg uddannet mig i specialundervisning i dansk, i teorier om læsning og skrivning samt afdækning af skriftsprogsvanskeligheder.

Jeg har endvidere arbejdet i mange år som specialundervisningskoordinator og specialunderviser og har derigennem stor erfaring med ordblinde, både hvad angår udredning og undervisning.

Derudover har jeg siddet i udvalg for lilleskoler, hvor jeg har arrangeret træf for specialundervisere i Danmark.

Endvidere har jeg undervist i de fleste fag i folkeskolen gennem mange år.

Jeg startede virksomheden i 2015. Siden da er det gået meget stærkt. Jeg har ansat en række af dygtige, erfarne og uddannede lærere, der alle er yderst kompetente undervisere, og som alle har gode relationskompetencer. Jeg sørger altid for at finde den underviser, der passer bedst til jeres barn og jeres behov.