“Frederik og Marius Fagligt BOOST “eventyr” startede i oktober 18. De er begge ordblinde og havde ikke knækket Læsekoden i 5. kl. I oktober 19 var motivationen og troen på egne evner tilbage. Og de læser nu ? Marius siger om fagligt BOOST, “man lærer at læse og Stine er rigtig sød” ❤️ Det er… Read more »

“Hvor er det skønt, at Daniel har fået et gennembrud i sin læsning. Han er bare så glad, og det er vi også. Daniel fortæller, at han forstår bedst den måde, du underviser ham på, fremfor i skolen. Det giver mere mening for ham at høre/ sige vokallyden først og sætte den sammen med en… Read more »

“Jeg kan ikke beskrive, hvor glade vi har været for, at du har haft Magnus under dine vinger. Du har betydet rigtigt meget for Magnus, og skønt at du har fået ham løftet fagligt. I kan noget særligt. I er super rare at være sammen med, og det tror jeg, er med til, at jeres “elever”… Read more »

“Efter en uge hos Faglig BOOST forvandlede min 8-årlige datter sig fra en frustreret pige til en glad pige med masse af mod på at lære. Efter 2 år i folkeskolen uden at have knækket koden og fuldstændig have mistet lysten til at læse, rykkede hun sig kvantespring efter blot en uge og har nu… Read more »

“Vores datter har nu igennem en periode haft ekstra engelsk undervisning hos Fagligt BOOST, og hun er rigtig glad for det og føler nu ikke mere, at engelsk er et hadefag. Vi kan klart anbefale Fagligt BOOST …”

“Vores datter på 13 år manglede grundlæggende færdigheder i stavning og læsning, og skolearbejdet var en stor kamp. Efter et intenst sommerkursus, hvor hun var rigtig glad for at lære at læse, har hun nu fået styr på det, og skolen er blevet meget lettere. Tak til Stine og Fagligt BOOST.”